3 may 2010, 3:57

Самотно 

  Poesía » Versos blancos
933 0 19

 

 

 

 

Непонятно красив ще остане,

/

изсвирил последния вятър

/

с ръце, отлетели в морето,

/

разбитият плаж на мечтите.

/

Той има сърце, измеримо -

/

сълза от пресъхнало лято

/

и зима, запълнила дните

/

на вяра, от взор потъмняла.

/

Прилича на пълна луна,

/

на приказка в тъмно лилаво.

/

И шепне без глас, без тъга,

/

 че краят е просто начало.

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??