12 sept 2017, 22:12

Сбогувам се с лятото 

  Poesía
479 0 3

Сбогувам се със лятото. 
От плажа.
Нехайно пясъка 
през дланите пилея.
Морето истината ми разказва.

 

До нови срещи.
Ако доживея.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??