Sep 12, 2017, 10:12 PM

Сбогувам се с лятото 

  Poetry
481 0 3

Сбогувам се със лятото. 
От плажа.
Нехайно пясъка 
през дланите пилея.
Морето истината ми разказва.

 

До нови срещи.
Ако доживея.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??