12.09.2017 г., 22:12 ч.

Сбогувам се с лятото 

  Поезия
480 0 3

Сбогувам се със лятото. 
От плажа.
Нехайно пясъка 
през дланите пилея.
Морето истината ми разказва.

 

До нови срещи.
Ако доживея.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??