14 dic 2019, 19:56  

Седмица 

  Poesía » De amor
1046 7 10

Преглъща ме сънят в неделя,

Луната в понеделник – без постеля

прошепва, че от вторника личало

дали сърцето в сряда е мълчало?!

 

Оставям дланите си на четвъртък,

пристегнат край е петъкът в поета,

дали пък ще наминеш уж случайно

и тази събота ще те рисува тайно...

© Todos los derechos reservados

Отиде си неделята среднощ –
разрошена, немита, по пижама,
с парфюм на палачинки, за разкош,
макар и по пантофи, тя е дама.
Навъсен понеделникът студен, ...
  555  11 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??