3 sept 2009, 15:56

Септември е... 

  Poesía » Del paisaje
613 0 4

Септември е... Завърта се отново

безкрайният и вечен кръговрат,

тежат подобно на олово

асмите от Божествен благодат.

 

Ята за път далечен се събират

и златен пак започва листопад,

дърветата в премени се обличат

и всеки ден добавя своя цвят.

 

Септември е... Но още не е есен,

далечни са и зимните мъгли,

Земята днес прилича на невеста,

която с младостта  ще се прости!

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??