9 nov 2008, 9:45

Сезони 

  Poesía » De amor
868 0 17



Нека бъдеш спомен за лято,
тръпчива болка и вик на море,
пръски солени, донесени с вятъра,
слънце, огряващо мойто небе.

Нека бъдеш спомен за есен,
шепот на златни листа в моя ден,
полъх на утрото с твоята песен,
капки дъждовни, целунали мен.

Нека бъдеш спомен за зима,
мека завивка и нежен сатен,
топло докосване, шепот в камина,
галеща страст разгорена във мен.

Нека бъдеш спомен за пролет,
късче небе и цветно ухание,
нося те в мен през всички сезони,
мое вълшебство и мое мечтание.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??