16 mar 2017, 22:36  

Ще ти зазимя страховете 

  Poesía » De amor
1098 6 8

Назъртам в дълбините ти,

надигам се с последното утре.

Грабвам сълзите в очите ти,

гмуркайки се в бездните вътре.

Стоиш и търпеливо чакаш

да достигна въздишката жарка.

Последното ми чудо сякаш -

обичам те, макар да съм малка.

Нагълтах се с ветровете ти,

изтърбушила толкова приказки.

Ще ти зазимя страховете,

които са ми толкова близки...

 

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??