16.03.2017 г., 22:36 ч.  

Ще ти зазимя страховете 

  Поезия » Любовна
1105 6 8

Назъртам в дълбините ти,

надигам се с последното утре.

Грабвам сълзите в очите ти,

гмуркайки се в бездните вътре.

Стоиш и търпеливо чакаш

да достигна въздишката жарка.

Последното ми чудо сякаш -

обичам те, макар да съм малка.

Нагълтах се с ветровете ти,

изтърбушила толкова приказки.

Ще ти зазимя страховете,

които са ми толкова близки...

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??