6 nov 2007, 23:18

Шепа слънце 

  Poesía » Otra
840 0 3

Как искам да докосна слънцето!

Да гребна мъничко от него

 във ръка!

И после да потъна!

Да се гмурна

в нежната прегръдка!

Да се изгубя в дълбините!

Буквално в огън да горя!

Да експлодирам

тихо и спокойно

(без някой да ми казва как)...

Прахът ми да се разпилее...

и да съм част от слънцето!

Знам, че вероятно

може би

хипотетично

малко ще боли...

И също тъй хипотетично ще умра...

Но не е ли прекрасно

да умреш така -

със шепа слънце във ръка?

 

 

© Алиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??