Сняг кротичко вали.
Тиха мисъл в мен шепти.
Студено ли е или не,
навън ме чака звездното небе.
В нощни дебри да се скрия,
от студен ручей аз да пия.
С звяр в душата да разкрия
една любов, която да затрия.
© Яна Todos los derechos reservados