23 sept 2008, 13:41

Щастие 

  Poesía » De amor
672 0 1
В началото - там няма светлина,
нямаше надежда или топлина.
Сега обличам думите си в рими,
използвам само изрази красиви,
всеки ден откривам ново нещо,
обиквам те по-силно, по-горещо.
Силен съм винаги, щом си до мен,
с теб в сърцето си съм бил роден.
Илюзия ли си? Не искам и да знам,
с теб забравих какво е да си сам.
Сърцето ми е вече само твое,
запазено за теб е всичко мое.
А краят - той все още е далече,
но не ще изгубя щастието вече!

© Ивайло Валентинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??