Ще поръсим малко сол по цитаделите,
ще нахраним нисшите с любов
и ако ни е писано ще ги намерим
разстроените струни в послеслов.
Велможите очакваха присъди,
не питаха за вашите мечти...
Проливайте сълзите си народи,
летейки в агресивен смазващ ход.
Ще облечем телата си във бяло
от късчетата емпирийна светлина ...
Нападаха, отстъпваха горките,
строши ги ангел с огнена тръба.
© Millennium Aquarius Todos los derechos reservados