12.09.2019 г., 11:22 ч.

Ще 

  Поезия
280 0 0

                                            

                

                                     Ще поръсим малко сол по цитаделите,

                                     ще нахраним нисшите с любов

                                     и ако ни е писано ще ги намерим

                                     разстроените струни в послеслов.

 

                                    Велможите очакваха присъди,

                                    не питаха за вашите мечти...

                                    Проливайте сълзите си народи,

                                    летейки в агресивен смазващ ход.

 

                                   Ще облечем телата си във бяло

                                   от късчетата емпирийна светлина ...

                                   Нападаха, отстъпваха горките,

                                   строши ги ангел с огнена тръба.

© Millennium Aquarius Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??