Рисувала съм Него – щрих по щрих...
От първото си женствено пробуждане.
И не любовник, нито пък жених -
Мъжа рисувах – точно моя. Нужния.
Да го облея, исках, с океан -
божествен прилив на жена,
познала
най-истинското - Тук,
безкрая – Там.
До края да отпиваме началото.
*
Разбрах, че Той е. Засиях за миг.
Видях го точно – истински. Завършен.
Усмихна се.
Разпадна се... след click…
Ще доизвайвам. Още не е свършено...
© Людмила Билярска Todos los derechos reservados
---
Възхитата е взаимна, скъпа Марина! Благодаря ти за светлината, която ми носиш! С обич за теб!
---
Както и да го погледнеш, е красиво, Таня. Ще доизвайвам, разбира се.
Поздрави за теб, чудесна!
----
Благодаря ти, прекрасна Ласке! Поздрави, мила!
---
Трудно е да бъдеш разумен, когато обичаш.
Радва ме присъствието и топлотата ти, Ани! Благодаря ти!
---
Благодаря ти, Слънчице! Поздрави за теб, мила Ани!
---
Благодаря ти за чудесната оценка, Ангел! Изпращам ти своите поздрави!
---
НА ВСИЧКИ ВАС, ПРИЯТЕЛИ, ПОЖЕЛАВАМ ЕДИН СВЕТЪЛ ПРАЗНИЧЕН НИКУЛДЕН!