Ще се появя в съня ти
в мига щом луна изгрее.
Ще целуна врата ти
и гарван ще се смее.
Ще те прегърна през кръста,
а гарванът ще гледа.
Ще разроша косата ти пъстра,
на фона гарванова картина бледа.
Ще те погледна в очите
целувка ще последва.
Ще рухнат около нас стените
и гарванът с тях изчезва.
Ще потопим поглед един в друг
от гарвана вече няма и звук.
Ще останем сами
като две души,
разделени от въздух и земя
и така ще прекараме нощта.
© Калоян Велинов Todos los derechos reservados