12 nov 2013, 18:15

Сила на силите 

  Poesía » Otra
390 0 0

СИЛА НА СИЛИТЕ

 

Необятна сила, творец съзидателен,

дух всеобхватен, разум съзнателен

как да опишеш туй, що дава дихание,

щом то стои отвъд взор и съзнание.

Сила любяща, неотменен родител,

наш верен водач и строг предводител,

съди правдиво, греховете прощава

и да бъдем добри над нас повелява.

Сила щедра, търси плод от душата,

посяла е във всеки от нас светлината,

която мъждука дълбоко в човека

и сред мрака го води по вярна пътека.

© Развей Прах Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??