7 nov 2012, 23:00

Силен, но уви! 

  Poesía » Otra
568 0 3

Силен, но уви!


Нещо вътре в гърдите ми се свива...
Трепери, сякаш е премръзнало от студ... 
В ума ми въпроси хиляди преливат...
С надежда чакам да се върнеш тук...

 

А времето забързано минава,
не чака нито миг дори...
Ти в миналото ми остана...
Дори не каза "СПРИ!"...

 

В живота винаги така се случва,
губиш тези, за които много те боли... 
Едва когато душата се пречупва,
разбираш, че бил си силен, но уви!

© Донна Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??