7.11.2012 г., 23:00 ч.

Силен, но уви! 

  Поезия » Друга
567 0 3

Силен, но уви!


Нещо вътре в гърдите ми се свива...
Трепери, сякаш е премръзнало от студ... 
В ума ми въпроси хиляди преливат...
С надежда чакам да се върнеш тук...

 

А времето забързано минава,
не чака нито миг дори...
Ти в миналото ми остана...
Дори не каза "СПРИ!"...

 

В живота винаги така се случва,
губиш тези, за които много те боли... 
Едва когато душата се пречупва,
разбираш, че бил си силен, но уви!

© Донна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??