16 abr 2009, 19:51

Синьо 

  Poesía » Otra
735 0 8

Загубвам те от своя взор,

ала близко те сещам пак,

топлещ мой син простор,

единност носиш и знак.

Боса, гола ме приемаш,

милваш, сила даряваш,

отмиваш, зло отнемаш,

енергия, заряд оставаш.

Мислено в мен те пазя,

оставила частица в теб.

Режеш днес, но боса газя,

една сълза изстива... лед.




(а)

12.11.2008

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??