Apr 16, 2009, 7:51 PM

Синьо 

  Poetry » Other
738 0 8

Загубвам те от своя взор,

ала близко те сещам пак,

топлещ мой син простор,

единност носиш и знак.

Боса, гола ме приемаш,

милваш, сила даряваш,

отмиваш, зло отнемаш,

енергия, заряд оставаш.

Мислено в мен те пазя,

оставила частица в теб.

Режеш днес, но боса газя,

една сълза изстива... лед.




(а)

12.11.2008

© Анета Саманлиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??