Разрошени глаголи - порочно голи,
неспрегнати - напрегнати,
разхвърляни по пода от мечти.
Забравили за своите игри,
горещи и зловещи като свещи
топят се от очакване.
Неистово натякване за край...
Сказуемото липсва май,
но може и без него,
когато погледа ти
в мене гледа.
Една победа на плътта
над вечното и любовта,
но кой ще знае за това?
© Людмила Стоянова Todos los derechos reservados
Чете се бързо ,но се усеща дълбока философия.Поздравления!