19 oct 2017, 20:42

Скитническо хайку 

  Poesía » Filosófica, Formas orientales, Otra
714 1 0

Скитническо хайку

 

Виждам скитник,
изгубил своите дрехи,
облечен във мечти...

 

А.А.

© А.А. Todos los derechos reservados

Първи опит за хайку

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??