19.10.2017 г., 20:42 ч.

Скитническо хайку 

  Поезия » Философска, Източни форми, Друга
709 1 0

Скитническо хайку

 

Виждам скитник,
изгубил своите дрехи,
облечен във мечти...

 

А.А.

© А.А. Всички права запазени

Първи опит за хайку

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??