21 sept 2010, 13:52

Скитници 

  Poesía
695 0 12

Скитници сме

В този свят

Като пчели 

От цвят на цвят

Върти живота

Кръговрат...

Учи ни кой враг

Кой брат

Скитници

От казан на казан

Живота ни събран

От захвърлени мечти

От забравени игри

Изхабени спомени

Отминали любови

Болки стаени

Писма прогорени

От времето...

Скитници парцалени

Понякога и галени

Не спираме

Събираме

Души в сълзи

Изпираме...

И скитаме и скитаме

Не спираме

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??