8 oct 2008, 6:27

Сладки сънища 

  Poesía » Otra
1441 0 0
 

Сладки сънища отново ще сънувам,

в сладки сънища отново замечтан.

И да заспя не се страхувам,

защото знам, че бях разбран.

 

Сладък сън заспивам там,

в прашна стая без да знам

дали сънят ми смисъл има,

щом няма да те има там.

© Светослав Бонев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??