8 окт. 2008 г., 06:27

Сладки сънища 

  Поэзия » Другая
1440 0 0
 

Сладки сънища отново ще сънувам,

в сладки сънища отново замечтан.

И да заспя не се страхувам,

защото знам, че бях разбран.

 

Сладък сън заспивам там,

в прашна стая без да знам

дали сънят ми смисъл има,

щом няма да те има там.

© Светослав Бонев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??