Сладки сънища отново ще сънувам,
в сладки сънища отново замечтан.
И да заспя не се страхувам,
защото знам, че бях разбран.
Сладък сън заспивам там,
в прашна стая без да знам
дали сънят ми смисъл има,
щом няма да те има там.
© Светослав Бонев Всички права запазени