13 ago 2008, 16:07

След теб 

  Poesía » De amor
849 0 14

Една луна, изгаряща очите.

Небето е копринена завивка.

За сбъдване нашепват си звездите.

Печаташ обещание с целувка.

Накапва вечер, като пожелаване.

Даряваш го със всички свои мисли.

Прегърнала отново сън-оставане,

ти негова си! И го искаш!

Кална и дъждовно чиста,

безкрайно нежна, страстно дива,

измисляш си небето бистро

и бели лебеди убиваш...

Когато пътищата ви зоват,

а тръгвате противоположно,

сложи черта! Като латинско Z-

нима е сложно?!

Очите ти на котка си отиват,

прегърнали последното си "Сбогом!".

Нощта си роклята раздира...

А пък след теб: Да! Много!!!

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??