21 jun 2007, 21:10

След теб 

  Poesía
1034 0 1

Очи не ми останаха, да те погледна,
дъх не ми остана, за да те погаля,
устни не ми останаха, за да те целуна.
Нищо не ми остана вече, защото те няма,
остана само болка и кървящото ми сърце, разбито на хиляди парченца!

© Ивет Велинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Моля Ви,пишете коментари и оценявайте за да знам какво да правя за напред!
Propuestas
: ??:??