Jun 21, 2007, 9:10 PM

След теб 

  Poetry
1037 0 1

Очи не ми останаха, да те погледна,
дъх не ми остана, за да те погаля,
устни не ми останаха, за да те целуна.
Нищо не ми остана вече, защото те няма,
остана само болка и кървящото ми сърце, разбито на хиляди парченца!

© Ивет Велинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Моля Ви,пишете коментари и оценявайте за да знам какво да правя за напред!
Random works
: ??:??