21.06.2007 г., 21:10 ч.

След теб 

  Поезия
1036 0 1

Очи не ми останаха, да те погледна,
дъх не ми остана, за да те погаля,
устни не ми останаха, за да те целуна.
Нищо не ми остана вече, защото те няма,
остана само болка и кървящото ми сърце, разбито на хиляди парченца!

© Ивет Велинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Моля Ви,пишете коментари и оценявайте за да знам какво да правя за напред!
Предложения
: ??:??