21 июн. 2007 г., 21:10

След теб 

  Поэзия
1035 0 1

Очи не ми останаха, да те погледна,
дъх не ми остана, за да те погаля,
устни не ми останаха, за да те целуна.
Нищо не ми остана вече, защото те няма,
остана само болка и кървящото ми сърце, разбито на хиляди парченца!

© Ивет Велинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Моля Ви,пишете коментари и оценявайте за да знам какво да правя за напред!
Предложения
: ??:??