8 jul 2009, 22:53

Следата е на моето лице 

  Poesía
937 0 19

Прегърнати в дъждовна капка бяхме.

Преплетени. Смълчани отведнъж.

И падахме. Неволно оцеляхме...

Не се разкъса капчицата дъжд.

 

Събудихме се чисти, преродени.

Полегнали сред дивата трева.

И само ято птици уморени

разкъсваха онази тишина.

 

Привечерният вятър ме докосна,

разсъни ме с целувка на дете.

И капката дъждовна се отрони...

Следата... е на моето лице.

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??