9 jun 2011, 10:53

Слепешката 

  Poesía
623 0 3

тя бе мечтателка невярваща в мечтите си

а той не вярваше във нея пък въобще

и не нагазила

а скочила във нищото

невярващо мечтаеше

напразно...

в празни дни

понякога

разпърхваха се мислите ù

нанякъде 

сред чуждото "дали"

но после 

смъмрени

смирено

пак се спираха


не питаше

но литваше в мечти



...

тя бе мечтателка изгубила мечтите си

а той я губеше не с дни а с часове

затрупана от всякакви приумици

забрави си бинокъла

за нощно виждане





© Искра Радева Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??