Когато нещо не върви!
Когато, хората са слепи...
не виждат по далече от страха,
загазили сме здраво във душа си.
Нещастници,от страх предали и гордост,
род, родина, на майката сълзите неразбрали.
От гордост собствена, една. Че сме велики
само със измама.
Когато любовта възкръсне... когато стрешне
идеала свой, ще се въздигне като Феникса
и от нищото ще се пробуди, и не за друго
а за нас.
Копнея,чакам, моля се... Народе,
събоди се Братко... Гинем с всеки миг и
този път наистина ще е последен.
Губим се ,защото мразим Нас.
© Ангел Todos los derechos reservados