30 ago 2012, 10:00

Случайност или не 

  Poesía » De amor
538 0 2

Случайност или не,

отново си пред мен.

 

Прозорецът отворен

на шарена тераса

и твоите очи

оттам ме гледат с блясък.


А моето прозорче

изпълва се със свян,

защото и аз гледам

от него без покана.


Очите във очи

оглеждат се за миг,

прозорчетата весело

надават шарен вик.


Но аз в студенина

обръщам си очи

далеч от твойте извори

на тайни и мечти.


И моето прозорче

затваря си врата.

От моята тераса

те лъха самота.



София, офис,

29 август 2012

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??