9 mar 2010, 21:06

Случка с Любовта 

  Poesía » De amor
804 0 4

Случка с Любовта


-О, Любов, незнайна

и нечувана!

Защо седиш на таз скала

така прокудена?

Нима тебе

някой не те иска?!


-Не, просто насила

той да бъда

с него ме притиска!


-Е, нищо!

Нали все пак

го ти обичаш,

какво повече

от него искаш?


-Обичам го, така е

и до края ще е така,

но искам не насила

с него да вървя,

ами любов с желание,

когато е готов, да му даря!

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??