В топъл ден, в прекрасна пролет
Както гледах птички в полет
Сред гората по пътечката
Срещнах се очи в очи с мечката.
Тя ми каза: - Добър ден,
Искаш ли да си приятел с мен?
И във пролетната нощ
да похапваме черешки - пълен кош.
Двамата да пазиме гората,
Да са весели децата!
Явор Стоянов, 6г.
© Dimitrina Dimitrova Todos los derechos reservados
Успех на детето!