2.04.2021 г., 16:16 ч.

Случка с мечка 

  Поезия » За деца
746 0 2

В топъл ден, в прекрасна пролет

Както гледах птички в полет

Сред гората по пътечката

Срещнах се очи в очи с мечката.

Тя ми каза: - Добър ден, 

Искаш ли да си приятел с мен?

И във пролетната нощ

да похапваме черешки - пълен кош.

Двамата да пазиме гората,

Да са весели децата!

 

Явор Стоянов, 6г.

© Dimitrina Dimitrova Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Горска пролет »

23 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много трудна загадка, дали лирическият герой не е Горския?
    Успех на детето!
  • Авторът всъщност Димитрина ли е или Явор? Доста добро за 6 годишен. Браво! Има поетичен хляб в това дете!
Предложения
: ??:??