Apr 2, 2021, 4:16 PM

Случка с мечка 

  Poetry » For kids
741 0 2

В топъл ден, в прекрасна пролет

Както гледах птички в полет

Сред гората по пътечката

Срещнах се очи в очи с мечката.

Тя ми каза: - Добър ден, 

Искаш ли да си приятел с мен?

И във пролетната нощ

да похапваме черешки - пълен кош.

Двамата да пазиме гората,

Да са весели децата!

 

Явор Стоянов, 6г.

© Dimitrina Dimitrova All rights reserved.

The work is a contestant:

Горска пролет »

23 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много трудна загадка, дали лирическият герой не е Горския?
    Успех на детето!
  • Авторът всъщност Димитрина ли е или Явор? Доста добро за 6 годишен. Браво! Има поетичен хляб в това дете!
Random works
: ??:??