14 mar 2009, 19:56

Слънцето и слънчогледът 

  Poesía » De amor
782 0 4

Ето слънцето изгря над

полята със слънчоглед и

моята главица нежна към

него се обърна най-напред.

Красив е той и погледи събира,

сърца разбива без проблем и

моето одавна срина, но пак е

слънцето за мен.

 

И щом се появи на хоризонта

и с блясъка си заблести,

знам, че пак ще се обърна -

слънчогледът слънцето следи!

Следи го той, следи,

дорде потули се и легне,

а слънчогледчето само стои

и чака пак да стане светло!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??