17 sept 2019, 23:24

Слънчева жена 

  Poesía » Para niños, Otra
885 2 7

От дъното на моята душа,

че чак до края на света,

усмивката на истинска жена,

пленяваше безброй сърца.

 

Тя носеше на всеки светлина,

любов и вяра в любовта,

обичаха я всичките деца,

обичат я дори сега.

 

Наричаха я слънчева жена,

но тя тъгуваше, деца,

тъгуваше защото е сама.

 

Но всеки който носи радост знам,

живее вечно на света,

и никога не ще остане сам.

 

 

 

 

© Иван Бодуров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??