Слънчеви зайчета боси притичват
по синята морска усмивка.
С белички зъбки вълните потракват,
само миг... и аха, да ги схрускат...
Но не успяват и близнали пясъка,
солени езици прибират,
а пък чаровните слънчеви зайчета
в смях закачлив се заливат...
© Валентина Лозова Todos los derechos reservados