11 нояб. 2011 г., 20:22

Слънчеви зайчета 

  Поэзия » Юмористическая
535 0 2

Слънчеви зайчета боси притичват

по синята морска усмивка.

С белички зъбки вълните потракват,

само миг... и аха, да ги схрускат...

 

Но не успяват и близнали пясъка,

солени езици прибират,

а пък чаровните слънчеви зайчета

в смях закачлив се заливат...

© Валентина Лозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??