Nov 11, 2011, 8:22 PM

Слънчеви зайчета 

  Poetry » Humour
536 0 2

Слънчеви зайчета боси притичват

по синята морска усмивка.

С белички зъбки вълните потракват,

само миг... и аха, да ги схрускат...

 

Но не успяват и близнали пясъка,

солени езици прибират,

а пък чаровните слънчеви зайчета

в смях закачлив се заливат...

© Валентина Лозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??