11.11.2011 г., 20:22 ч.

Слънчеви зайчета 

  Поезия » Хумористична
537 0 2

Слънчеви зайчета боси притичват

по синята морска усмивка.

С белички зъбки вълните потракват,

само миг... и аха, да ги схрускат...

 

Но не успяват и близнали пясъка,

солени езици прибират,

а пък чаровните слънчеви зайчета

в смях закачлив се заливат...

© Валентина Лозова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??