Въвлечен във безсмислени "войни"
стотици пъти нараняван
и белезите ти стоят
и те са твоите ордени или заслуги
а таз война която всъщност е жестока
днес е арена за герои други
и няма победител там
където всички губят
защото идва ден земята побелява
снегът я прави толкова красива
притихва всичко, всеки звук
кристално ясен възвестява
че Богът на света се ражда
и ти не знаеш греховете ти
ще бъдат ли простени
със страх поглеждаш ти назад
и виждаш безвъзвратно пропилени
години във безсмислени войни
разбираш че кръвта изстива
сърцето не тупти като преди
че битките са свършили за теб
и е останала една единствена
която водиш срещу себе си
във този ден ще се смириш
защото няма победител там
където всички, всички губят
© Ник Todos los derechos reservados