12 ago 2014, 16:05

Смърт 

  Poesía » Otra
366 0 0

Бе мрачен ден,

небето се разсърди,

заваля и дъжд!

В студената земя,

в ковчега ти потъна,

отрупан с толкова цветя,

оплакан от много сърца

тръгна към другия свят.

 

 

Капки се стичат по нашите лица,

сърцата лудо бият,

ще се пръснат ей сега!

Кал и плач се смесват,

буци пръст над теб се свличат,

коленича и моля бог да си добре.

Друго вече не мога да сторя за теб!!!

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??