2 abr 2008, 10:18

Снимки на времето 

  Poesía » Otra
673 0 7
Харесвам черното във теб, момче,
не го заключвай, давай му живот...
То за всеки, който чувства, е ключе,
отварящо вратите към твоя „плод".
Знай, чрез зло не може да се живее,
защото злото е... само фон за добро
и не злото сега в душата ти се лее,
а истини, реалност... като из ведро.
Самата аз живея често чрез доброто,
усмивките ми дават сили и заряд...
Всяка лоша дума наранява ме жестоко,
състарявайки духа - привидно млад.
Черното и бялото са необходими
като ден и нощ, като добро и зло...
От тях се раждат нюансите ни сиви...
Като черно-бели снимки на Времето.

27.03.2008г

(цикъл "Посветено")

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??